Hava Durumu

Rüyada evlendiğini görmek ne anlama gelir?

Gördüğümüz bazı rüyaların bizi çok etkilediği su götürmez bir gerçek... Hemen hemen hepimiz mutlaka rüyanın ne anlama geldiğini internetten araştırırız. Peki rüyada evlendiğini ya da ölü birisini görmek ne anlama gelir?

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rüyada evlendiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyada evlendiğini görmek ne demek? Rüyada evlendiğini görmenin anlamı nedir? Rüya Yorumcusu Renan Seçkin sizler için cevapladı. "Rüyada yapılan evlilik görmek, hayatınıza tamamen yeni bir enerjinin, dışarıdan gelen bir enerjinin dahil olacağını görmektir. İnsana göre de değişir. Eğer evlenmeye negatif bir anlam atfettiyseniz, sizin için o şekilde olacaktır. Eğer evlenmeye güzel bir anlam yüklüyorsanız, sizin için güzel bir şekilde enerji gelecektir. Bunun açılımı her türlü olabilir. Yeni bir hayat, yeni bir proje, yeni bir ilişki olabilir. Rüyada evlenmek illa evleneceğiniz anlamına gelmiyor. Bunların hepsi birer semboldür."

Rüyada koku almak ne demektir?

Bazen rüyada koku alabiliyoruz. Keskin bir koku oluyor bu genellikle. Rüyadan hemen uyanırken ya da tam dalmadan önce etkileyici bir kokuya maruz kalınabilir. Bu da çevremizde bize yaklaşan çok yoğun bir enerji olduğunu gösterir. Bu bazen bir varlığa da ait olabilir. Bu kokunun türüne göre, hoş ya da hoş olmayan kokunun türüne göre de enerjinin cinsini anlarız.

Rüyada ölü birisini görmek ne anlama gelir?

Rüyada ölü görmek, sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir. Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir. Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek isteklerinize kavuşacağınıza; ölü birine bir şey vermek veya almak bolluk içinde yaşayacağına;  ölü bir kadını doğururken görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına; ölmüş bir adam görmek sevilen bir dostu kaybetmeye;  bir ölünün tekrar dirildiğini görmek güzel bir haber almaya ve bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.