Hava Durumu

Rüzgar Erkoçlar evlilik tarihini açıkladı

Cinsiyet değiştirdikten sonra gündemde sürekli yer alan Rüzgar Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile evlilik tarihlerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rüzgar Erkoçlar evlilik tarihini açıkladı

Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren oyuncu Rüzgâr Erkoçlar eylül ayında evleneceğini sevenlerine müjdeledi. Erkoçlar, nisan ayında 'Nişanda nasıl örf ve adetlere uyduysak düğünde de uyacağız' şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Öte yandan Bodrum tatillerine devam eden 31 yaşındaki Erkoçlar ve nişanlısı Tuğba Beyazoğlu dün gece Berkay'ı dinlemeye giderek eğlendi.

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra özel hayatını ilk kez Hülya Avşar'ın programında konuşmuştu.

Programda, cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası kameralardan uzak bir hayat yaşamak istediğini ancak ifşa edildiğini söyleyen Rüzgar Erkoçlar, "Pastanenin kapısında çalışma ilanını gördüm ve içeri girdim. İlanı sorduğum kişi zaten oranın patronuymuş. Beni tanımadı. Hatta çalışmaya başladıktan 4-5 ay sonra beni tanımaya başladı. Televizyon izleyen, sosyal medyayla alakası olan bir insan değildi. O dönemlerde yaşadığım deneyimi hiçbir şey bana veremez. Orada yaşadıklarım şu an beni güçlü kılıyor. 15 saat çalışıyordum ve kendisi gibi beni yetiştiriyordu. Sonuçta hiç bilmediğiniz bir meslek. Hayatımın en mutlu günleriydi. Huzurlu ve özgürdüm

Çok rahat yaşıyorum. Türkiye'de hiçbir insanın başına böyle bir durum gelmedi. Kızan insanlar da olmuş bana. Şunu anlayamıyorlar; ben ifşa edildim. Kendi rızamla çıkıp da "Ben böyleyim" demedim. Benim kendi öz irademle vermiş olduğum bir karar değildi. Benden habersiz iki kişi tarafından, kendi onayımın dışında, hatta ameliyatlıyken ifşa edildim. Bir sabah uyandım, "n'oluyoruz ya" dedim.

 Ben o kadar popüler bir oyuncu değildim. Bakıldığı zaman insanlar tanır mıydı? Belki "erkek kardeşi" falan derlerdi. Benim düşüncem bu sektörde kameraların önünde bir hayat yaşamak değil, kendim olma savaşımdı. Özgür olduğum bir meslek yapabilirdim. Oyunculuktan çok keyif alıyorum. Gelen projeler var ama henüz bunu Rüzgâr olarak deneyimleyemedim. Motosiklet kullanırken kendimi özgür hissediyorum. Özellikle yazın rüzgârı hissettiğinizdeki o duygu... Bu yüzden ismim Rüzgâr." Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.