Hava Durumu

Saadet'in Batman adayından ilginç açıklama: Oyum İmamoğlu'na

İstanbul'da kendi adayı olan Saadet Partisi'nin Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık'ın, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini açıklaması sosyal medyada ilginç yorumlara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saadet'in Batman adayından ilginç açıklama: Oyum İmamoğlu'na

Twitter hesabından açıklama yapan İlhami Işık,  "Nefes almak için Adalet için Herkesi hain ve düşman gören zihniyete hayır demek için, ülkenin kaynaklarını üç-beş aileye teslim etmelerine yeter demek için, kibir ve ego abidelerine dur demek için, kendimize olan saygımız için, iktidara bir ders vermek için, oyum Ekrem İmamoğlu'na" ifadelerini kullandı.

Ancak Saadet  Partisi'nin Batman adayı olan İlhami Işık bu açıklamasıyla kafaları karıştırdı. Bilindiği üzere Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ve Işık da Batman'da yaşıyor.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Işık'ın bu paylaşımına "Siz, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi'nin Batman Belediye Başkan adayı İlhami Işık değil misiniz? " diyen de oldu, "Bari başkan adayı olduğunuz partiniz Saadet'in adayına verseydiniz. Bu ne yaman çelişki? Yoksa parti politikası mı bu durum?" diyen de. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.