Hava Durumu

Sabaha karşı 03.00'te dehşet! Tornavidayı yüzüne sapladı...

Hayatını modellik yaparak kazanan iki çocuk annesi kadın, kendi evinde uğradığı saldırıda ciddi şekilde yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2021 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2021 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sabaha karşı 03.00'te dehşet! Tornavidayı yüzüne sapladı...

Sabahın 03.00'ünde bir intikam saldırısında başka bir kadın tarafından tornavida ile yüzünden bıçaklanan model, ömür boyu yüzündeki yarayla yaşamak zorunda kalacak.

38 yaşındaki Stacy Dolan, kendi evinde 49 yaşındaki Sharon Mather tarafından saldırıya uğradı. Sharon, onunla yüzleşip, ona para veren bir arkadaşından 'faydalanmakla' suçladı ve ardından üç kez tornavidayla bıçakladı.

Manchester'da yaşayan ve modellik yaparak hayatını kazanan Stacy Dolan, yüzünün sol tarafında gözün altından tonavida ile yaralandı. Ayrıca sol dizinde 1 cm'lik bir yırtık ve sağ kolunda morarma ve şişlik yaşadı.

Pek çok dergi için modellik yapan iki çocuk annesi Stacy, saldırıdan sonra yara izlerinin iyileşmediğini ve modellik kariyerinin tehlikeye girdiğini söyledi.

Olay sırasında hem on hem de altı yaşındaki çocuklarının evde olduğuna inanılıyor. Polise yaptığı açıklamada Dolan, "Olaydan bu yana hem özgüvenim ve hem de ruh halim etkilendi" dedi.

Yaşananlardan beri yalnız kalmaya korkutğunu söyleyen Stacy, evine girerken ve çıkarken ön kapıyı kullanmaya bile çekindiğini itiraf etti.

Yaşananlardan beri yalnız kalmaya korkutğunu söyleyen Stacy, evine girerken ve çıkarken ön kapıyı kullanmaya bile çekindiğini itiraf etti.

Stacy "Yaralarım iyileşti ama yüzümdeki yaralanma üst dudağımda sinir hasarı varmış gibi hissetmeme neden oldu, her zaman şişmiş bir dudağım varmış gibi hissediyorum." dedi.

İki çocuk annesi kadın Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: "Hala yakından görülebilen ancak makyajla kapatılabilen hafif bir yara izi var."

"Bunun modellik kariyerimi nasıl etkilediğinin de farkındayım ve artık yakın yüz çekimleri yapmamı gerektiren işleri artık kabul edemeyeceğimi biliyorum."

Bir zamanlar Stacy Dolan ile yakın arkadaş olan Mather, kasıtlı olarak ağır bedensel zarar vermekten suçlu bulundu ve beş buçuk yıl hapse mahkum edildi.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.