Hava Durumu

Saç rengi kişiliğinizi ele veriyor!

Kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen sarı saç, siyah saç, kızıl saç ve kahverengi saçın ne anlama geldiğini söylüyoruz...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saç rengi kişiliğinizi ele veriyor!

Saç boyatmak belki de en sevdiğimiz güzellik aktivitesi. Görünümünde değişiklik yapmak isteyenler ilk önce saçlardan başlar. Peki saçlarınızda seçtiğiniz renklerin kişiliğinize dair ipuçları verdiğini biliyor musunuz? 

KIZIL SAÇ

Bakımı son derece zor, her daim yenilenme gerektiren kızıl saç, kadınlar için adeta bir tutkudur. Yaratıcı, kendine güvenen ve idealleri olan kadınların tercih ettiği bir renktir.

KAHVERENGİ SAÇ

Kahverengi doğal bir saç rengidir. Kahverengiyi tercih eden kadınlar genellikle idealist, başarılı, sorumluluk sahibi ve minimal bir yaşam tarzı olan kişilerdir.

SİYAH SAÇ

Detaylara düşkün, mükemmeliyetçi, kararlı ve kariyer odaklı kadınların çoğunlukla tercih ettiği renk siyahtır. Ciddi bir görünüm verdiği bir gerçek.

SARI SAÇ

Bakımı en zor saç renklerinden biri olan sarı saç, birçok kadının favorisi. Kendine özen gösteren, estetik bakış açısı olan ve tutkulu bir kadın olduğunuz imajını veriyor.

BONUS: SIRA DIŞI RENKLER

Mavi, gri, pembe ya da mor gibi sıra dışı renkleri tercih eden kadınlar, özgür ruhlu ve hayata farklı açıdan bakan kadınlardır. İlişkileri kuvvetli ve eğlenceli kişilerin tercih ettiği rengarenk saç boyaları, son yılların en popüler moda akımı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.