Hava Durumu

Sadakatsiz'in Volkan'ı: Onları deşifre etti!

Sadakatsiz' dizisinde eşi Asya'yı aldatan Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk, bir dergiye verdiği röpotajda canlandırdığı yeni karakterle ilgili konuştu. Ünlü oyuncu " "Eşini aldatan birisi haklı olamaz. Volkan gibi birçok erkek var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sadakatsiz'in Volkan'ı: Onları deşifre etti!

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk başrollerini Cansu Dere ve Melis Sezen ile paylaştığı Sadakatsiz dizisindeki Volkan karakteriyle gündemde. Dizide eşi Asya'yı aldatan ve sevgilisini de hamile bırakan Volkan'ı canlandıran Cindoruk, rolüyle ilgili açıklamalar yaptı.

Bir dergiye röportaj veren Cindoruk, Volkan karakterinin aldatan erkekleri deşifre ettiğini söyledi. Cindoruk, şöyle konuştu:

"Eşini aldatan, ailesine ve çevresine zarar veren biri haklı olamaz. Volkan gibi birçok erkek var. Görünüşte iyi bir baba, eş ve arkadaş. Ama iki kişiyi seveceğine inanıyor. Seyirciyi rahatsız eden yer tam burası.

İnsanın biriyle birlikteyken, başkasına aşık olması anlaşılabilir. Ama bu aşkın peşinden gidecekse; diğer ilişkisini bitirmesi gerekir.Rolümle iyi gibi görünen bu tip erkekleri deşifre etmek istedim. Sanırım amacına ulaştı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.