Hava Durumu

Sağlık Bakanlığı'na 40 bin yeni personel alınacağı açıklandı

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık Bakanlığı'na 40 bin yeni personel ataması müjdesi vermek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2021 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2021 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sağlık Bakanlığı'na 40 bin yeni personel alınacağı açıklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

"KRİZE İZİN VERMEDİK"

Sağlık çalışanlarına müjde veren Erdoğan, "Sağlık hizmetlerinde herhangi bir krize asla izin vermedik, vermeyeceğiz. Vaka, hastaneye yatış, yoğun bakım ve vefat sayıları kontrol edebileceğimiz seviyededir. İnşallah bunları daha da aşağı çekeceğiz. Elbette bazı aksaklıklar yaşanabilmektedir, inşallah bunların önüne geçecek tedbirleri en kısa sürede ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

40 BİN SAĞLIKÇI ATAMASI

Erdoğan, "Belirlenen yaş grubunun üzerindeki herkesi özellikle de ileri yaş grubundaki vatandaşlarımızın aşılarını olmaları veya tamamlamalarının salgının ağır sonuçlarının azaltılmasına katkıda bulunacağını hatırlatmak istiyorum. Okullardaki yüz yüze eğitim kesinlikle devam edecektir. Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.