Hava Durumu

Sağlık çalışanları maçları ücretsiz izleyebilecek

Gençlerbirliği, yeni tip koronavirüs salgını döneminde üstün gayretleriyle normalleşme sürecini başlatan sağlık çalışanlarının sezon sonuna kadar iç sahadaki maçları ücretsiz izleyebileceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sağlık çalışanları maçları ücretsiz izleyebilecek

Gençlerbirliği Kulübü'nden yapılan açıklamada, daha önce Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlere uygulanan ücretsiz bilet programının sağlık çalışanlarıyla sürdüğü bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pandemi döneminde üstün gayretleriyle normalleşme sürecini başlatan, stadyumların yeniden taraftarlara açılmasına vesile olan sağlık çalışanlarımız, bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçıyla sezon sonuna kadar Eryaman Stadı'nda oynayacağımız maçları ücretsiz izleyebilecek. Sağlık çalışanlarının yanı sıra son iki iç saha maçında uygulanan öğretmenler için geçerli olan ücretsiz bilet uygulaması da sezon sonuna kadar uzatıldı. Sağlık çalışanları ve öğretmenlere, bilet tanımlanabilmesi için Passolig kartlarının olması ve stadyuma giriş protokolü gereğince aşı kartlarının uygun olması gerekmektedir. Maça gelmek isteyenler, sağlık çalışanı ve öğretmen olduklarına dair kimlik kartları ve HES kodlarını WhatsApp üzerinden Gençlerbirliği Spor Kulübüne iletmeleri gerekmektedir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.