Hava Durumu

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül hakkında suç duyurusu!

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yemeklerin kalitesiz ve sağlıksız olduğu gerekçesi ile eylem yapan sağlıkçılara Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül destek vermişti. Yünkül hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül hakkında suç duyurusu!

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin binlerce personeli, taşımalı sistemle kuruma getirilen yemeklerin kalitesiz ve sağlıksız olduğunu savunarak yemek boykotu başlatmışlardı. Sağlıkçıların bu mücadelesine Sağlık-Sen de destek vermişti.

Geçen hafta kurumda, yemek boykotu yapan çalışanlara destek olmak ve sandövüç dağıtmak için giden Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül ve ekibi hastane yönetiminin engeline takıldı. Yünkül'ün hastane yönetimine yaptığı sözlü hakaret ve tehditler, Bursa sağlık gündemine damgasını vururken  AK Partili siyasetçilerin de tepkisine neden oldu.

Hastane yönetimi, hastanede çalışan Sağlık-Sen üyesi personel hakkında idari soruşturma başlatırken Kamu Hastaneleri Birliği'nin de 'OHAL süreci kapsamında memurları toplu eyleme teşfik ettiği' gerekçesiyle Sağlık-Sen Bursa Temsilcisi Gökhan Yünkül hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.