Hava Durumu

Sagopa Kajmer ve Ceza arasında flaş gelişme! Zeytin dalı uzattı!

Uzun yıllardır küs olan Sagopa Kajmer ve Ceza arasında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü rapçi Sagopa Kajmer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekerken 'Ceza'ya zeytin dalı uzattı' yorumları yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2021 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2021 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sagopa Kajmer ve Ceza arasında flaş gelişme! Zeytin dalı uzattı!

Türkçe rapin iki güçlü sesi Sagopa Kajmer ve Ceza'nın küslüğü halen daha konuşulmaya devam ediyor. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı.

Ceza ve Sagopa Kajmer, geçmişte yaşanan gerilim ve açılan davalar dolayısıyla bir dönemi küs geçirirken Sagopa Kajmer'den bir hamle geldi. Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım rap camiasını yakından takip eden müzikseverleri heyecanlandıran Sagopa Kajmer, dikkatleri üzerine çekerken hayranlarını heyecanlandırdı.

Kajmer, Twitter'da Ceza, Fuat Ergin ve Dr. Fuchs'ı etiketleyerek, 'Biz Türk Rap'in 4 kişilik temel taşıyız. Görüşmesek de, buluşmasak da, atışsak da, her birimizin ayrı ayrı hakkı vardır. Yaşasın Rap' ifadelerini kullandı.

Sagopa Kajmer'in 'Ceza'ya zeytin dalı uzattığı' yönünde yorular yapılırken paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.