Hava Durumu

Şahinkaya Avrupa'dan iki ödülle döndü

Şahinkaya Koleji öğrencileri, İtalya'da bu yıl 20. yılını kutlayan San Remo Gef School Fest'e damga vurdu. Dünyanın dört bir yanından okulların katıldığı uluslararası festivalde moda, resim ve orkestra olmak üzere üç farklı kategoride yarışan Şahinkaya Koleji öğrencileri, iki önemli ödülün sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şahinkaya Avrupa'dan iki ödülle döndü

Festivalde 'resim' kategorisinde yarışan Şahinkaya Görsel Sanatlar Kulübü öğrencileri, muhteşem çalışmalarıyla birincilik ödülünün sahibi oldular. Şahinkaya Moda Tasarım Kulübü öğrencileri ise birbirinden yaratıcı tasarımlarıyla 'moda' kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldüler.

MUHTEŞEM DENEYİM

'Orkestra' dalında da 'Uzun İnce Bir Yoldayım' ve 'Katibim' eserleriyle harika performanslara imza atan öğrenciler, Bursa'yı ve Şahinkaya Koleji'ni Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadılar. San Remo Gef School Fest'ten iki önemli ödülle dönen ekibi odasında ağırlayan Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya, İtalya'da büyük bir başarı gösteren öğrencilerin her birini tek tek tebrik ederek kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.