Hava Durumu

Şahinkaya Skola'da Mutlu Başlangıç

Yeni yüzü Skola ile eğitim yılına 'merhaba' diyen Şahinkaya, rengârenk bir açılış seremonisiyle heyecan ve sevinç dolu bir başlangıç yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2021 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şahinkaya Skola'da Mutlu Başlangıç

Şahinkayalı öğrenciler, uzun bir tatil döneminin ardından büyük bir özlemle bekledikleri okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Şahinkaya'nın yenilikçi vizyonunu yansıtan Skola markasıyla yeni eğitim öğretim dönemine başlayan öğrenciler, kampüste muhteşem bir seremoniyle karşılandılar. Rengârenk balonlarla süslenen kampüse Rumeli Band'in şahane müzikleri eşliğinde giriş yapan öğrenciler, aileleriyle birlikte vosvosların önünde anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

KAMPÜSTE İLK GÜN COŞKUSU

Kampüste tahta bacak ve jonglor gösterisiyle gönüllerince eğlenen öğrenciler, ilk günlerini birbirinden güzel fotoğraf köşelerinde ölümsüzleştirdiler. Şahinkaya Eğitim Kurumları Kurumsal Kalite Direktörü Dilay Şahinkaya'nın da öğrencilerin yanında olduğu bu mutlu günde Kampüs Müdürü Zeynep Koca ile Anaokulu ve İlkokul Müdür Baş Yardımcısı Gürşah Sert Selkin, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek harika bir başlangıç yaptılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.