Hava Durumu

Sahte içkide can kaybı artıyor!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan 4 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2021 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2021 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sahte içkide can kaybı artıyor!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içki faciasında hastaneye başvuranların sayısı her geçen gün artarken, bunun yanı sıra şu ana kadar sahte alkolden 7 kişi hayatını kaybetti. Diğer yandan polis ekipleri de sahte alkollerin satıldığı depo ve büfelere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Polisin operasyonunda bir depodan yaklaşık 177 litre sahte alkol ve etil alkol ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan M.D.'nin ifadesinde, alkolü Bulgaristan'da tanımadığı bir kişiden aldığını itiraf ettiği belirtildi.

Gözaltına alınan 4 kişinin Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlandı. M.D., K.U., C.G. ve V.V. olmak üzere 4 şüpheli daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında polis aracına alınarak, adliyeye sevk edildi.

2 kişi tutuklanmıştı

Daha önce de yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Konuyla ilgili şu ana kadar toplamda 6 kişi yakalanmış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.