Hava Durumu

Salah heykeli alay konusu oldu: 'Ronaldo büstünden beteri varmış'

Liverpool'un yıldız oyuncusu Muhammed Salah için Mısır'da açılışı yapılan heykel sosyal medya kullanıları tarafından beğinilmezken, heykel hakkında birçok olumsuz yorum yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Salah heykeli alay konusu oldu: 'Ronaldo büstünden beteri varmış'

Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah'ın heykeltraş Abdel Allah tarafından yapılan heykeli Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinde açıldı.

Heykel, geçen sene Premier Lig'de bir sezonda atılan gol rekorunu kıran oyuncunun gol sevincini tasvir ediyor.

Yıldız oyuncu, geçen sezon Liverpool forması altında lig ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 43 golün altına imza atmıştı.

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'in defans oyuncusu Sergio Ramos ile yaşadığı iki mücadelede omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle dünya kupasında mücadele edemeyen Salah, İngiltere'de yılın oyuncu ödülüne layık görülürken, FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödülüne ise aday gösterilmişti.

Fakat Mısırlı heykeltraş Mia Abdel Allah imzalı heykelin, Salah'ın kendisi ile kıyaslandığında övgülere boğulduğunu söylemek güç.

​Muhammed Salah heykelinin resimlerinin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte eser ve sanatçı hakkında pek çok olumsuz yorum yapılırken, sosyal medya kullanıcıları, heykelin Salah'tan ziyade 1970'lerin ünlü müzisyenleri Leo Sayer ile Art Garfunkel'e ve 'Evde tek başına' filminin Marv isimli karakterine benzediği yönünde yorumda bulundu.

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, Salah heykelinin, meşhur Cristiano Ronaldo heykelinden bile başarısız olduğunu öne sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.