Hava Durumu

Samet Aybaba'dan flaş açıklamalar: 'Kara bulutları dağıttık'

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, düzenlediği basın toplantısında, "Oyuncularımız coşkulu. İyi performansları var. Kafalardaki tüm kara bulutları dağıttık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Samet Aybaba'dan flaş açıklamalar: 'Kara bulutları dağıttık'

Cemal EKENTOK

Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, teknik direktör Samet Aybaba, antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Trabzonspor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Samet Aybaba, "Son 3 hafta futbol adına iyi şeyler yapıyoruz, galibiyetler alıyoruz. Girdiğimiz pozisyonlar var. Takım olarak gelişiyoruz diye bahsediyorduk. Şimdi gelişmeye hızlı bir şekilde de başladık.Oyuncularımızın coşkuları iyi, performansları iyi. Tabii bu keyifli iş seyirciyi çekiyor, kafadaki tüm kara bulutları dağıtıyor" dişerek şöyle devam etti:

PERFORMANS ARTACAK

"Futbol şehrine yakışır takım haline geliyor. Bunların hepsi birer artı. Şimdi önümüzde zor maçımız var. Trabzonspor kaliteli oyuncuları çok fazla olan takım. Zaman zaman çok iyi oynuyorlar. Biz performansımızın altına inmeyi hiç düşünmüyoruz. Oyuncularımızla bunu konuşuyoruz. Madem ki bunları yapabiliyoruz, devam ettirelim. Önümüzde 7 maçımız kaldı. Bu performansı sergileyelim ve takımı puan olarak da yukarıda yerlere getirelim. Hazırız, iyi çalıştık. Bazı oyuncularımızda yorgunluklar var onları dinlendiriyoruz, maç saatine kadar hepsi hazır olur.

Oyuncularımızın bazıları yine keyifli, sıkıntıları yok. Bazıları da üzülüyor ama futbolun içerisinde bunlar var."

AYNI ÇİZGİDE TUTAMIYORUZ

"Oyuncuların hepsini aynı çizgide tutamıyorsunuz, dünyada var bu sadece bizde değil. Gerçekten 1461 Trabzon maçının neden böyle olduğuna dair içinde sıkıntı yaşayan oyuncularımız da var. Sakho'yu deniyorlar, bakacaklar. Hazırsa bize verecekler. Oyuncularımız iyi olsun istiyoruz, ama olmuyor maalesef. Olmayınca takım içerisinden bir oyuncuyu orada oynatacağız. Kazanmayı hedef olarak önümüze koyarsak her maça aynı ciddiyetle bakarsak kalan 7 maçın hepsini kazanabiliriz. Çünkü fikstürümüz de bize döndü, avantajlı fikstürümüz var. Eğer bu maçı da kazanırsak tribünlerimiz de daha coşkulu kalabalık olacaktır."

HERKES BİZİM OYUNCUMUZ

"Biz oyuncularımızla çalışıyoruz, yukarıya doğru performans gösteren herkes bizim oyuncumuz olma hakkını kazanıyor. Biz başka bir şeye bakmıyoruz, o nedenle buradaki her oyuncumuzun oynama şansı var.

Vergini çok kötü bir performans gösterdi. Hemen değerlendirip karar vermemek lazım, bakacağız. O da bizim oyuncumuz, devam eden sözleşmesi var. Uygunsa devam ederiz. Ona yine şans vereceğiz.Bazı oyuncularımız bu performanslarıyla bizden biraz uzaklaşıyor. Bazıları beklentilerimiz altında kalıyor, böyle profesyonel bir işte de performansı düşüşte olan oyuncuları dinlendirirsiniz. Futbolun basit kuralı budur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.