Hava Durumu

Samsung'dan sürpriz! Katlanabilir telefon geliyor

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonununun kasım ayında duyurulacağı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Samsung'dan sürpriz! Katlanabilir telefon geliyor

Gelecekle ilgili en fazla beklenen teknolojik gelişmelerden biri olan katlanabilir telefonların hayatımıza girmesine az kaldı. Birçok firmanın üzerinde çalıştığı, geliştirmeler yaptığı ve hatta örnekler sergilediği bu alanda ilk adım Samsung'tan gelebilir.

KATLANABİLİR SAMSUNG TELEFON YAKINDA GELİYOR

Uzun bir süredir Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili dedikodular vardı. Bir süredir bu telefonun isminin Galaxy X ya da Galaxy F olması bekleniyordu. Son gelen bilgiler Galaxy F isminin daha yüksek ihtimal olduğunu ortaya çıkardı. Firmaya yakın kaynaklar muhtemel ismi Galaxy F olacak telefonun kasım ayında duyurulacağını iddia etti.

Samsung Mobile'ın başındaki isim olan DJ Koh, verdiği bir röportajda katlanabilir telefonların zamanının geldiğini açıkladı. Koh'un verdiği bilgiye göre yeni model çok yakında tanıtılabilir. Teknik detaylar ve kesin tarih hakkında bilgi vermeyen Koh'un bu açıklamalarından telefonun bu yılın sonuna kadar tanıtılacağı anlamı da çıkarıldı.

HUAWEİ DE KATLANABİLİR TELEFON İÇİN ÇALIŞIYOR

Öte yandan Samsung dışında Huawei ve LG de katlanabilir telefon için çalışmalar yapıyor. Hatta bir dönem Huawei'nin bu alanda ilk firma olacağı ve katlanabilir telefonu rakiplerinden önce çıkaracağı da iddia edilmişti. LG de geçtiğimiz aylarda katlanabilir ekranlarının demosunu yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.