Hava Durumu

Samsunspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam'dan açıklama! 'İçime sinmedi...'

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'un yollarını ayırdığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kulübün veda şeklinin içine sinmediğini söyleyen bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Samsunspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam'dan açıklama! 'İçime sinmedi...'

Ertuğrul Sağlam'ın açıklaması şu şekilde:

Kasım 2019'da büyük bir hasret ve heyecanla başlayan Samsunspor teknik direktörlüğü görevim, 01.06.2021 Çarşamba sabahı şahsıma iletilen tebligatla sona ermiş bulunuyor.

Genel bir değerlendirme yaptığımızda, bir meydan okuma olarak başlayan geçen sezonu 6 puan geriden gelip 10 puan fark atarak şampiyonlukla tamamlamamız son derece önemli bir başarıydı.

Bu sezon, pandemi şartları, önemli oyuncularımızın sakatlık süreleri, son haftalardaki saha dışı tuhaf gelişmeler ve içeride uğraşmak zorunda kaldığımız sorunlar ise camianın 10 yıllık hayalinin gerçekleşememesinde önemli etken oldu. Tüm bu olumsuzluklara karşın, 70 puan toplayarak sezonu Süper lige doğrudan yükselen rakiplerimizle aynı puanla tamamlamamızı başarısızlık olarak değerlendiremeyiz.

Son maçın ardından duyduğumuz, gördüğümüz ve bir şekilde bize iletilen, şu anda detaylandıramayacağım bazı olaylar ise sezon içinde tahmin edilenden çok daha farklı ve beklenmedik rakiplerle de mücadele ettiğimiz gerçeğini yüzümüze vurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.