Hava Durumu

Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anılıyor

2009 yılında helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, dualarla anılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu dualarla anılıyor

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişiyi anma etkinliklerinin bu yıl korona virüsü tedbirleri kapsamında iptal edilip sadece dualarla anıldığını belirterek, 'Bundan tam 11 yıl önce 25 Mart 2009 saat 15.05 'de zaman buz tuttu. Acımız, üzüntümüz,hasretimiz 11 yıldır azalmadı. Her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Buruk bir 25 Mart yaşıyoruz' dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı yaptığı açıklamada, 'Büyük Birlik Partimiz ve Alperen Ocakları Vakfımız yayınladığı genelgeyle, Türkiye genelinde alınan 'Korona virüs' tedbirleri çerçevesinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve birlikte şahadet şerbeti için arkadaşlarını anma etkinlikleri dahil, bütün toplantıların ertelendiğini daha önce duyurmuştu. Bizler de dualarla buluşuyoruz. Ancak salgın sona erdikten sonra inşallah programlar daha güçlü şekilde gerçekleştirilecektir. Bu zor ve fırtınalı günleri aklı selim ile sağduyuyla, sabırla ve en önemlisi kurullara uyarak dayanışma ve birlik ruhu ile aşacağız. Şehit liderim, senin yaptığın gibi, her daim zalime karşı mazlumun yanında olacağız' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.