Hava Durumu

Şehrin kamyonu, şehrinize geliyor!

Renault Trucks ve Koçaslanlar Otomotiv yurt içi taşımacılığına yeni standartlar getiren D-MED kamyonunu, taşımacılık sektörünün profesyonelleriyle buluşturmak için ilk etkinliğini İstanbul'da iki lokasyonda gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şehrin kamyonu, şehrinize geliyor!

Yurtiçi taşımacılık operasyonları için sunulan D-MED serisi araçları İstanbul, Bolu, Düzce, Sakarya, Bursa ve Tekirdağ illerinde Koçaslanlar Otomotiv  A.Ş. aracılığı ile ilgilileriyle buluşmaya devam edecek.

Renault Trucks'ın 250 bg ve 280 bg alternatifleri ile sunduğu D-MED kamyonlar, segmentinde opsiyonel olan birçok özelliği standart hale getiriyor. D-MED kamyonlarda tam otomatik şanzıman, havalı süspansiyon ve klima, standart olarak sunularak sürüş konforu en üst noktaya çıkartılıyor. Renault Trucks D-MED, şehir içi ve şehirlerarası uygulamalara mükemmel şekilde uyum sağlayan Euro 6 motor donanımına sahip.  Hareketli aksamı, geniş bir teknoloji ve güç seçeneği ile düşük tüketim ve bakım giderleri sunuyor. Otomatik şanzımanın pozitif etkisi ve aracın diğer donanımları sayesinde üstün bir yakıt tasarrufu avantajı yakalanıyor.

Tanıtım etkinliğine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu  ifade eden Koçaslanlar Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Mesut Süzer: "Renault Trucks D-MED serisi, müşterilerin taşımacılık operasyonlarına yeni standartlar getiriyor. Yüksek manevra kabiliyeti ve otomatik şanzıman kullanımı, şehir içi dağıtım başta olmak üzere tüm operasyonlar için kolaylık ve konfor sağlıyor. Yüksek yakıt tasarrufu ve düşük bakım maliyeti ile operasyonlara avantaj sağlamaktadır. "Şehrin Kamyonu, Şehrinize Geliyor" mottosuyla çıktığımız tanıtım turlarının ilk ayağını İstanbul'da gerçekleştirdik. İlginin yüksek olduğu bu tanıtım günlerine, Düzce,Bolu,Sakarya,Bursa ve Tekirdağ'da devam edeceğiz. " dedi.

Etkinlik kapsamında özel bir kampanya da başlıyor. 30 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile 250.000 TL'lik kredi kullanımı, 12 aya kadar %0,618 ve 400.000 TL'lik kredi ise 24 aya kadar %1,24 faiz avantajları ile sunuluyor. Bu seçeneklere alternatif olarak Renault Trucks Onaylı Parçalarda geçerli olan 10.000 TL değerinde "Servis Kuponu" da tercih edilebiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.