Hava Durumu

Selçuk Türkoğlu'ndan flaş 'İyi Parti' açıklaması!

Türk Eğitim-Sen Başkanı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, İyi Parti Bursa İl Başkanlığına adaylığını koyacağına yönelik iddiaları yalanladı. Sendikacılığı siyasete asla karıştırmayacağını belirten Türkoğlu, kafalardaki soru işaretlerini de silmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Selçuk Türkoğlu'ndan flaş 'İyi Parti' açıklaması!

Kurucu Başkanlığını Yüksel Yılmaz'ın yaptığı İyi Parti Bursa teşkilatı, hafta sonu kongreye gidiyor. Siyasi kulislerde sık sık Yüksel Yılmaz'ın karşısına başka adayların da çıkacağı dillendiriliyor... Bu isimlerden biri de Selçuk Türkoğlu oldu.

Osmangazi ve Yıldırım'ın başta olmak üzere büyük ilçelerin desteklediği ve kendisinin de başkanlığa sıcak baktığı yönündeki iddiaları yalanlayan Türkoğlu, "Sendikacı kimliğimi ve sendikal sorumluluklarımı hiçbir zaman siyasi düşüncelerimle karıştırmadım ve siyasi düşüncelerimi öncelemedim" ifadelerini kullandı.

Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için mücadele ettiklerinin altını çizen Türkoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Aydın bir sivil toplum teşkilatı olarak, kentimizin, ülkemizin ve milletimizin sorunlarının da tarafı ve takipçisiyiz. Türkiye Kamu-Sen'i siyasi tartışmaların dışında tutmak öncelikli görevlerimiz arasındadır."

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.