Hava Durumu

'Seni vursam üzülmem, kediye mi üzüleceğim?' diyen çocukların cezası belli oldu!

Adana'da 'Çıtır' isimli hamile kediyi sokakta yakalayıp pitbullun ağzına atan ve parçalanmasını izleyen üç çocuk ifade verdi. Çocukların "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim", "Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" şeklindeki ifadeleri tepki çekti. 3 çocuk ev hapsi cezası aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2019 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2019 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Seni vursam üzülmem, kediye mi üzüleceğim?' diyen çocukların cezası belli oldu!

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde yakaladıkları gebe kediyi köpeğin önüne atıp parçalattığı gerekçesiyle dün gözaltına alınan 13 yaşındaki H.P, M.Ü. ve A.Y'nin işlemleri tamamlandı. 

Birbirlerini suçladıkları öne sürülen çocuklar, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

"YAŞIMIZIN YETMEDİĞİ YERDE YAŞANTIMIZ YETER"

Çocukların "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim", "Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" şeklindeki ifadeleri tepki çekmişti.

Şüpheli çocuklar daha sonra adliyeye sevk edildi. Üç çocuğa, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince ev hapsi cezası verildi.

Çocukların, köpeğin kendilerine ait olmadığını, sokakta bulduklarını iddia ettikleri öğrenildi.

Öte yandan, zanlılardan H.P'nin kardeşi 11 yaşındaki B.P'nin ise bilgisine başvurulduğu ve daha sonra ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Defne Caddesi'nde, bakkal Zehra Kuşçu'ya ait "Çıtır" isimli kedi, pitbull cinsi köpek tarafından telef edilmişti. Kuşçu, kediyi tutarak köpeğin önüne atıp parçalatan 3 kişi hakkında şikayetçi olmuştu. 

Güvenlik kameralarından kimlikleri belirlenen 13 yaşındaki H.P, M.Ü. ve A.Y, gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.