Hava Durumu

Şenol Güneş Loic Remy'yi değerlendirecek

Loic Remy'yi geçen sezon da yönetime öneren menajerler siyah-beyazlıların kapısını yine çaldı. Şenol Güneş'in kararını bekleyen idareciler, Aboubakar'dan istediği sonucu alamazsa, iki üst düzey golcüyü kadrosuna katmaya çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şenol Güneş Loic Remy'yi değerlendirecek

Golcü transferindeki tüm mesaisini Aboubakar üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaş Yönetimi, şu ana kadar istediği sonucu alamayınca alternatif isimlere yöneldi. Siyah-beyazlı kulübün belirsiz durumunu yakından takip eden menajerler, Loic Remy ismini önerdi.

Bonservisi Chelsea'de bulunan fakat geçtiğimiz sezonu Cyrstal Palace'da geçiren Fransız golcü, geçen sene de Beşiktaş'a teklif edilmişti. Remy dışında, Giroud, Jimenez, Llorente gibi isimleri de alternatifler arasında tutan siyah-beyazlılar, Remy ismini de Şenol Güneş'e soracak.

Aboubakar'ın mutlaka takımda tutulmasını isteyen tecrübeli teknik adamın raporlarına göre hareket edecek yönetim, gerekirse iki forvet birden alacak. Eğer Aboubakar'dan olumsuz bir sonuç çıkarsa idareciler, kiralama yöntemiyle 2. üst düzey golcüyü renklerine bağlayacak.

PEKTEMEK KALABİLİR

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise, bütçe ve transferdeki hareketliliğe göre, Mustafa Pektemek'in takımda kalabileceğini söylediği ortaya çıktı. Ömer Şişmanoğlu ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen yönetim, iki yabancı golcü alamaması durumunda, Pektemek'i göndermeyi düşünmüyor.

Bu oyuncunun Başakşehir'deki performansını beğenen Güneş'in önceliğinin, Aboubakar, Cenk ve Mustafa olduğu ortaya çıktı. Forvet konusunda Güneş ile bir görüşme yapan yönetimin, "Hocam hiç merak etmeyin, istediğiniz gibi güçlü bir forvet hattı olacak" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.