Hava Durumu

Şerafettin Yavuz, Bursa Barosu Başkanlığına aday!

Av. Şerafettin Yavuz, Burçman Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla Ekim 2018'de gerçekleştirilecek Bursa Barosu Başkanlık seçimlerine adaylığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şerafettin Yavuz, Bursa Barosu Başkanlığına aday!

13-14 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan Bursa Barosu Olağan Genel Kurulu adaylığını açıklayan Yavuz, "Hukuk ve adaletin önündeki her türlü engelle mücadele eden,  mesleğin ve meslektaşın saygınlığını koruyan, güçlü, saygın ve etkin bir baro için Ekim 2018'de yapılacak olan baro seçimlerinde Bursa Barosu Başkanlığı'na adayım. 'Hepimiz için Baro' sloganıyla çıktığımız yolda, değişimden yana olan meslektaşlarımız ile birlikte Bursa Barosu'nda yeni bir sayfa açmaya kararlıyız" dedi.

HEDEF BELLİ

Baro mevcut yönetimine eleştiriler getiren Yavuz, ötekileştirmenin bir yönetimin hakim olduğunu belirtirken, avukatların yaşadığı her türlü sıkıntıyla ilgili yeni projeleri olduğunu aktardı. 'Baroyu etkisizleştiren mesleki sorunları çözmek önceliğimiz olacaktır" şeklinde hedeflerini açıklayan Yavuz, öneri ve eleştirilerini sıraladığı konuşmasında "ötekileştirmeden 'HEPİMİZ İÇİN BARO' fikri ile çıktığımız yolda, bu onurlu görev için tüm meslektaşlarımın desteğini bekliyor, demokratik haklarını kullanmak üzere seçim günü sandık başına davet ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.