Hava Durumu

Sessizlik isteyenlere çözüm: WhatsApp'ın yeni özelliği kapıda!

WhatsApp, Google Play Beta Programı kapsamında yeni bir özelliği erişime açtı. WhatsApp'ın Google Play Beta programındaki 2.21.3.13 güncellemesiyle gelen özellik ile WhatsApp'tan sessiz video gönderilebiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2021 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2021 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sessizlik isteyenlere çözüm: WhatsApp'ın yeni özelliği kapıda!

WhatsApp iOS ve Android kullanıcıları için geliştirdiği yeni özelliklerini beta programı kapsamında test ediyor. Daha önce WhatsApp'ın birçok özelliğini beta programından çıkartarak kullanıcılarla buluşturduğunu gördük. Şimdi ise tıpkı bu özellikler gibi beta programından çıkması mümkün olan ve WhatsApp Android uygulamasına eklenmesi beklenen bir özellik gündemde; Sessiz video özelliği.

WHATSAPP VİDEOLARI İÇİN 'SESSİZ' DÖNEM

Google Play Beta Programı kapsamında yer alan WhatsApp, yeni bir beta güncellemesi sundu. Bu güncelleme ile WhatsApp'ın mute video adını taşıyan özelliği görüldü. Bu özellik, ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp'tan bir videoyu sessiz olarak göndermeyi mümkün kılacak. Yani ses içeren bir videonun sesi tek bir tuş ile kapatılacak ve sohbete sessiz olarak gönderilecek. Bahsettiğimiz 'tek tuş' ise WhatsApp video düzenleme ekranında karşımıza çıkacak. En azından beta sürümde görülen bu. Tabii isteyen kullanıcılar, videoları normal bir şekilde göndermeye devam edecek.

WhatsApp videolarını sessize alma özelliği şimdilik beta sürümünde. Ayrıca daha fazla beta kullanıcısı, bu özelliği deneyimlemeye başlayacak. Ancak WhatsApp'ın söz konusu özelliği iOS ve Android uygulamalarına ne zaman getireceği belirsiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.