Hava Durumu

Sette yine olay var! Merve Dizdar: "Hakkım verilsin..."

Sevilen dizi "Masumlar Apartmanı" setinde yine ilginç olaylar yaşanıyor. Son olarak, Esra Ruşan arkadaşı Merve Dizdar'ı "puanladı".

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sette yine olay var! Merve Dizdar: "Hakkım verilsin..."

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi "Masumlar Apartmanı", yayınlandığı ilk günden beri herkesin dikkatini çekti. Artık neredeyse her kanalda yayınlanan psikoloji temalı yapımların ilk örneklerinden olan dizi, bir aileyi anlatıyor. Sevgisiz ve travmalarla boğuşarak büyüyen kardeşlerin yaşadığı psikolojik hastalıkları anlatan dizi, sıra dışı hikayesi ve doğallığı sayesinde çok beğenildi. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi isimleri barındıran kadro, hikayenin tıkandığı yerde üst düzey oyunculuklarla diziyi sürüklemeyi başardı. Dizinin kadrosu, çoğunlukla diğer yapımlarda başrol oynayan ve çoktan kendini ispatlamış isimlerden oluşuyor.

Ancak Merve Dizdar, az çok tanınsa da bu kategoriye girmiyordu. Gülben karakterindeki doğallığı ve samimiyeti, onu izleyicinin gönlünde bambaşka bir yere taşıdı. Kariyerinde bir dönüm noktası yaşayan oyuncu, sette de el üstünde tutuluyor.

"Kamyon sahibi gibi"

Öte yandan, Merve Dizdar'ın kariyerinde yaşadığı patlamayla ilgili espriler de gırla gidiyor. Dizide Esra karakterini oynayan Esra Ruşan, Merve Dizdar'ın da eski arkadaşı ve esprili tarzıyla sık sık ona takılıyor. Tatlı sert şakalarla Merve Dizdar'ın başarılarıyla dalga geçen Esra Ruşan, arkadaşının giyim tarzına da kafayı taktı. Sık sık sete gelirken giydikleriyle ilgili espriler yapan Esra Ruşan, ilk kez Merve Dizdar'ın giydiklerini beğendiğini söyledi.

Esra Ruşan, "Bugün kamyon sahibi gibi değil, gerçekten iddialı bir tarzla karşımızda Merve. 10 üzerinden 7 veriyorum" deyince çok sevinen Merve Dizdar, "Hakkım verilsin!" dedi. Ama Esra Ruşan, "Ne oldu bugün, hayırdır?" diyerek yine takılmayı ihmal etmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.