Hava Durumu

Şeyma Subaşı, Meedo'dan ayrıldı eski hayatına döndü!

Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrılır ayrılmaz eski eğlenceli hayatına geri döndü. Mısırlı sevgilisi Meedo'dan hamile kaldığı haberini vermesinin hemen ardından bebeği düşürdüğünü duyuran Şeyma Subaşı Instagram'dan Meedo ile fotoğraflarını sildi ve Meedo'yu arkadaşlıktan çıkardı. Şimdi ise sosyal medya Şeyma Subaşı'nın milyarlık evlilik yüzüğünü ne yapacağını konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şeyma Subaşı, Meedo'dan ayrıldı eski hayatına döndü!

Son günlerin en çok konuşulan ismi Şeyma Subaşı'ndan sürpriz bir hamle geldi. Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan bütün fotoğraflarını sildi. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, hamile olduğunu duyurduktan hemen sonra bebeğini kaybettiğinin haberini vermişti. Ibiza tatiline çıkan Subaşı'nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması Alsaloussi'yle ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi. 

Şeyma Subaşı ise hakkında çıkan iddialara, 'Beni biraz bırakın. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim.' sözleriyle cevap vermişti.

Son günlerde sosyal medyanın bir numaralı magazin gündemi haline gelen Şeyma Subaşı'yla ilgili en çok merak edilen ise Subaşı'nın milyarlık yüzüğünü ne yapacağı...

Şeyma Subaşı eğlenceli hayatına devam ediyor

Öte yandan, Şeyma Subaşı'nın hız kesmeden sosyal hayatına devam ettiği de magazin kulislerinde  dolaşan son söylentilerden... Sosyal medyada hayatını en ince ayrıntılarıyla sergilemesiyle eleştiri alan Şeyma Subaşı, bebeğini kaybettiğini duyurmasının ardından eğlenceli hayatına geri döndüğü yönünde tepki alıyor. Şeyma Subaşı son paylaştığı hikayede arkadaşlarıyla eğlendiği görüntüleri paylaştı.

Soluğu İbiza'da aldı

Bebeğini düşüren Şeyma Subaşı, acısından bir gün sonra soluğu İbiza sahillerinde aldı. Arkadaşlarıyla plajda görüntülenen Subaşı'nın tektaşının da parmağında olmaması, ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Tepkilere kızı Melisa üzerinden yanıt verdi

Kızı Melisa'nın bir videosunu paylaşan Subaşı altına, 'Beni merak eden sevgili arkadaşlarım... İçim kan ağladığı zaman da bile o her gün yüzümü güldürüyor. O benim güçlü olma sebebim. Ve ben gerçek arkadaşlarımı çok seviyorum. Hepiniz hayatımda olduğunuz için memnunum. Tıpkı Melisa'nın dediği gibi 'Aman Tanrım! Bu gerçek olamaz!' mesajını düştü.

Şeyma ve kızı Melisa yeni eve taşındı

Şeyma Subaşı Instagram'dan attığı story'de, kızı Melisa Ilıcalı'nın da göründüğü havuzlu fotoğrafa "yeni evimiz" notunu düştü. Sosyal medyada bu fotoğraf ayrılık haberlerinin kesinleştiği, Şeyma'nın kendine yeni bir hayat kurma hazırlığında olduğu söylentilerini kuvvetlendirdi.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo ile olan tüm fotoğraflarını bir anda kaldırdı.

Subaşı'nın Meedo'yu İnstagram arkadaş listesinden de çıkardığı anlaşıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.