Hava Durumu

'Şeytanın Çocukları' çıktı! Tüm seçkin kitapçılarda...

Erkan Elçin'in "Yıllarca beyni üzerinde oynanan insanlar olarak, bu kitabı okuyup anlamaya çalışan herkese selam olsun" ifadeleriyle tanıtımını yaptığı 'Şeytanın Çocukları' adlı kitabı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Şeytanın Çocukları' çıktı! Tüm seçkin kitapçılarda...

Erkan Elçin'in "Yıllarca beyni üzerinde oynanan insanlar olarak, bu kitabı okuyup anlamaya çalışan herkese selam olsun" ifadeleriyle tanıtımını yaptığı 'Şeytanın Çocukları' adlı kitabı çıktı. Küresel güçlerin devletler üzerinde hakimiyet kurmak için başvurdukları şaşırtıcı yöntemlerinin akıcı bir dille anlatıldığı kitap, tüm seçkin kitapçıların raflarında yerini aldı. 

Tanıtım yazısından...

"Hayat William'ı, şeytanın çocuğu olmayı kabul etmeye zorlamıştı. Ancak o, hiçbir zaman ona köle olmak için yaşamadı. Ruhunu teslim edene kadar insanlığı uyarmak adına elinden geleni yaptı. Son nefesini de bu uğurda harcadı. Dünyayı yüzde birlik bir azınlığın yönettiği, bütün kaynakları pedofil alçakların sömürdüğü bu düzende, umut verecek bir ışık yakmak için hayatını harcayanlara selam olsun. Aynı zamanda yıllarca beyni üzerinde oynanan insanlar olarak bu kitabı okuyup anlamaya çalışan herkese de selam olsun..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.