Hava Durumu

Show TV'den flaş Çukur dizisi kararı!

Show TV'de yayımlanan Çukur dizisinin çekimlerine, koronavirüs salgını nedeniyle ara verildi. Evden dizi çekimlerine devam eden ekibin yapımcısı Ay Yapım'dan sezon finali açıklaması geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2020 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2020 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Show TV'den flaş Çukur dizisi kararı!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkmasının ardından 11 Mart'ta Türkiye'de de görülmeye başlayan koronavirüs salgını tüm sektörleri durma noktasına getirdi. Medya sektörü de bu durumdan nasibini aldı. Birçok dizinin çekimlerine ara verildi. Bazı dizilerin yedek bölümleri bitince evden dizi çekimleri yapıldı fakat evden çekimler de uzun sürmedi. 

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'un da sette çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durdu. Yedek bölümlerin ardından Çukur ekibi, diziyi evlerinden çekmeye başladı. Sınırlı mekan nedeniyle ise evden çekimler de durdu ve yeniden sete çıkmak için salgının bitmesi bekleniyordu ki flaş bir karar geldi. 

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstendil ve Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin çekimlerine devam edip etmeyeceği merak konusu haline gelmişti Ay Yapım açıklama yaptı. 

Ay Yapım'dan son yapılan bilgilendirmeye göre Çukur dizisi sezon finali yaptı. Dizinin 4. sezon çekimlerine temmuz sonu ya da ağustos başında başlanacak.

Son bölümünde neler olmuştu?

Show TV ekranlarında Çukur dizisi son olarak 93. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yamaç, ağabeyleri ile sorunlarını çözemeyince çare bulmak için Vartolu'yu aradı. 

Vartolu'dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim'den istediği tepkiyi alamayacak. 

Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek. 

Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca'nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül'e yaklaşmak için bir adım atacak.

Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet'le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.