Hava Durumu

Sihirli Annem dizisi yeniden çekilecek

Acun Ilıcalı, yeni platformu Exxen için 17 yıl önce yayınlanan Sihirli Annem'i yeniden çektirmeye başladı. Tüm oyuncu kadrosunun değiştiği Sihirli Annem'in setinden ilk kareler de geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2020 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2020 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sihirli Annem dizisi yeniden çekilecek

Acun Ilıcalı: Melisa'nın Sihirli Annem'i izlediğini görünce...

Yepyeni bir kadroyla dizinin çekimlerinin başladığını söyleyen Ilıcalı, "Melisa ile kahvaltıdaydık baktım Sihirli Annem'i seyrediyor. Sihirli Annem eski ama çok başarılı bir dizi. Baktım Melisa nefes almadan seyrediyor. Ben de 'madem bu kadar seviyor yenisini yapayım bari' dedim. Sonra hemen yapımcımızı aradım o da duyarlılık gösterdi ve şimdi çekimdeler" dedi.

Dizinin kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

TÜM OYUNCU KADROSU DEĞİŞTİ

Sihirli Annem'in başrol oyuncusu İnci'yi yeni dizide Açelya Toplaoğlu, meraklı komşu Avni'yi ise Bülent Seyran canlandıracak. Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ ise dizide Sadık karakterine hayat verecek. Kadronun sıfırdan hazırlandığı dizide Çilek rolünü de Eylül Ugan oynayacak.

SİHİRLİ ANNEM NEREDE YAYINLANACAK?

Süreç Film imzalı dizide yönetmen koltuğunda Başak Soysal'ın otururken senaryosunu ise Gamze Özer kaleme alıyor. Dizi 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilecek. Sihirli Annem'in yeni sezon bölümleri, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve 1 Ocak 2021'de yayına başlayacak olan Exxen isimli dijital platformda yayınlanacak.

İşte Sihirli Annem setinden ilk kareler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.