Hava Durumu

Sincaba ateş etmek isteyen baba canından oldu!

Sakarya'da 54 yaşındaki bir adam ağaçta gördüğü sincaba ateş etmek için kızının balkondan kendisine tüfeğini atmasını istedi. Tüfeğin yere düşerek ateş alması sonucu baba hayatını kaybetti, kızı ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2019 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sincaba ateş etmek isteyen baba canından oldu!

Olay, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Karadere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elmalı Sokak üzerinde ikamet eden 54 yaşındaki Bayram Cansever, evinin önünde oturduğu esnada ağaçta sincap gördü. Baba Cansever, sincaba ateş etmek için 19 yaşındaki kızı Ş.C.'den ruhsatsız av tüfeğini evin 1'inci katının balkonundan atmasını istedi.

Ş.C. evin balkon kısmından av tüfeğini aşağıya attı. Bayram Cansever'in balkondan aşağı atılan tüfeği yakalamak istediği esnada dipçiğin yere çarpması sonucu silah bir anda ateş aldı. Tüfekten çıkan mermiler baba ve kızına isabet etti. Baba Cansever kalp bölgesine, kızı Ş.C. ise yüz bölgesine isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı. 

Kalp bölgesinden aldığı yara sonucu ağır yaralanan baba Bayram Cansever, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cansever'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla otopsi işlemleri için Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Yüz bölgesine tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Ş.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

Jandarma konuyla ilgili inceleme başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.