Hava Durumu

Siyah Beyaz Aşk ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Bu akşam birbirinden heyecanlı diziler yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Yayına iddialı giren "Kayıtdışı" ve "Söz"ün yanında, "Siyah Beyaz Aşk" ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Siyah Beyaz Aşk ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda!

KAYITDIŞI

Ekrem'in kasasında ulaştığı isim, Ali Kemal ve ekibini büyük sürprizlerle karşı karşıya getirecektir. Ulaştıkları isim akıl hastanesinde yatmaktadır. Onu oradan sessizce çıkarabilmek, Ali Kemal'in ekibi için hiç de kolay olmayacaktır. Ekrem, evinin birileri tarafından dinlendiğinin farkındadır ve kendisini dinleyenlere bir tuzak hazırlar. Ekrem'e büyük bir operasyon hazırlığında olan Melek, kurulan tuzağa adım adım yaklaşmaktadır. Zeynep, çalıştığı ilaç firmasında son kullanma tarihi geçmiş ilaçların imha edilmediğinden şüphelenir. Bu şüphe, Zeynep'in kendisini tehlikeli bir olayın içinde bulmasına sebep olur. Ona yardım etmek için gelen Ali Kemal'i ise başka sürprizler beklemektedir...

 Kayıtdışı yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de FOX'ta!

KIRGIN ÇİÇEKLER

Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yapar. Ali ve Eylül giderek yakınlaşır. Cemre zor günlerinde Serkan'ı hiç yalnız bırakmaz. Ejder, Kader'i yok edip suçu Meral'e atar. Üstü başı kan içinde uyanan Meral, kendini savunamaz ve tutuklanır. Kızlar olayı öğrenince şoka girer. Herkes Kader'e ne olduğunu merak ederken Harika gerçeği öğrenir ve Ejder'i tehdit eder. Yakalanma korkusuna kapılan Ejder, Harika'nın peşine düşer.

Kırgın Çiçekler 93. bölümü ile bu akşam ATV'de

SÖZ

Bahar'ın Büyük Bey tarafından kaçırıldığını duyan Yavuz, sevdiği kadını kurtarabilmek için yola koyulmuştur. Karşısındaki gücün farkında olan Yavuz, Söz 17. yeni bölüm fragmanında oldukça temkinli davranmaktadır. Bahar'ı kurtarmak için ekipçe operasyona çıkan Yavuz, Büyük Bey'in işini bitirmek için gün saymaktadır. Peki, Söz 17. yeni bölüm fragmanında Yavuz istediğini gerçekleştirebilecek midir?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar'ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem'in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh'a bir plan hazırlar. Tim'in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey'i yakalamak ve Bahar'ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Söz yeni bölümü ile bu akşam 20.00'da STAR TV'de

SİYAH BEYAZ AŞK

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 1. bölümü için nefesler tutuldu. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk bu akşam ilk bölümüyle ekranlara 'merhaba' diyecek.

Siyah Beyaz Aşk, Sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen Ferhat'la; yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı'nın hikayesini anlatıyor.

Siyah Beyaz Aşk ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.