Hava Durumu

Skandal sözlere imza atan öğretmen Ercan Harmancı'yla ilgili flaş karar!

Sosyal medyada eşofman giyen kız öğrencilerle ilgili yazdığı skandal sözlerle tepki çeken öğretmen Ercan Harmancı görevden alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Skandal sözlere imza atan öğretmen Ercan Harmancı'yla ilgili flaş karar!

Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tepki çeken Konya'daki felsefe öğretmeni Ercan Harmancı'nın görevden alındığını açıkladı.

Harmancı sosyal medyada şu ifadeleri kullanmıştı: "Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor... Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir..."

"Beden Eğitimi dersi bu ümmetin kızlarını soyma dersi olarak konuldu ve yine öyle devam ediyor... Hem de zorunlu bu zillet bu ümmete yeter... Bir Beden Eğitimi öğretmenin karşısında vücut kıvrılıyorsa ne kadar olması önemli değil onun adı zinadır... Bugün 'Beden Eğitimi' adıyla adet görmüş kızlara zorla ve müfredat gerekçeli zina yaptırılıyor... Bu hiçbir babanın da umurunda değil... Hemi de Müslüman baba... Niyet sorgulamıyorum İslam'ın sınırlarının dışında niyet aranmaz!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.