Hava Durumu

'Skandala imza attılar'

Bayburt'ta düzenlenen AK Parti İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO tatbikatında kendisini ve Atatürk'ü hedef alan skandala sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Mesele şahıs, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. İşte en son NATO tatbikatında hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, hem de şahsımı hedef tahtasına yerleştirdiler, bir skandala imza attılar" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Skandala imza attılar'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak ve partisinin 6'ncı olağan il kongresine katılmak için Bayburt'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta yaptığı konuşmada, "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; Hem değişim hem de yenilenmenin adımlarını atıyoruz. Kendimizi günün şartlarına ve geleceğin ihtiyaçlarına göre yenilemekten asla korkmayız. Hizmet için makamlar birer araçtır. Bunun amaç haline getirilmesine rıza göstermeyiz. Biz değişim dedikçe kadrolarımızı söylemlerimizi politikalarımızı yeniledikçe adeta birilerinin uykusu kaçıyor. Bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. Türkiye, cumhuriyet kazanımlarından asla geri adım atmayacak.

 

BU AÇIKLAMALARI OLUMLU BULUYORUM

Bugüne kadar bize yapılan saldırıları gizleyemedikleri bir sevinçle karşılayanların, işin içine Atatürk de dahil edilince meselenin gerçek yüzünü anlamış olduklarını ümit ediyorum. Bu çerçevede yapılan açıklamaları da olumlu buluyorum.

Ülkemiz muasır medeniyet yolculuğuna devam ediyor. 2019 yaklaştıkça Türkiye'ye çelme takmak isteyenlerin operasyonları da artacaktır. 15 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye üç kat büyüdü. Bizi devre dışı bırakmadan ülkemizi durduramayacaklarını bildikleri için bizi hedef tahtasına oturtuyorlar. Mesele şahıs, parti meselesi değildir, hedef Türkiye'dir. Türk milletidir. Önümüzdeki dönemin çok daha çetin sınamalarla geçeceğini tahmin etmek zor değil. Bağımsızlığımıza sahip çıkarken yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Artık IMF'in kağısında bekleyen bir Türkiye yok.

 

'BİR SKANDALA İMZA ATTILAR'

 

Mesele şahıs, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. İşte en son NATO tatbikatında hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, hem de şahsımı hedef tahtasına yerleştirdiler bir skandala imza attılar. Bugüne kadar bize yapılan saldırıları gizleyemedikleri sevinçle karşılayanların işin içine Atatürk de dahil edilince meselenin gerçek yüzünü anlamış olduklarını ümit ediyorum. Açıklamaları da olumlu buluyorum. Mesele şahıs, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir.

Önümüzdeki dönemin çok daha çetin sınamalarla dolu geçeceğini tahmin etmek zor değil. Ticaretten diplomasiye kadar her alanda 15 yıl öncesiyle karşılaştırılamayacak bir Türkiye var. Şimdi kendi silahını yapan bir Türkiye var. Şimdi yerli otomobilini yapmaya hazırlanan bir Türkiye var.

Bizi 1980'lerin 90'ların Türkiye'siyle karşılaştıranlar büyük bir yanılgı içindeler. Türkiye istiklalinin kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklara borçlu bir ülke de değildir. Onlar tarih

oldu tarih. Biz 1071'den beri vatanımız olan bu topraklarda başı dik ve özgür yaşamanın mücadelesini veriyoruz. Şimdi İstanbul, Ankara, İzmir Türkiye'nin büyük vilayetleri ama en büyüğü İstanbul. Biliyorum ki yoğun Bayburtlu kardeşlerimle doludur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.