Hava Durumu

Şok istifa! Bursa İl Sağlık Müdürü görevi bıraktı!

Yaklaşık 10 ay önce göreve gelen Bursa İl Sağlık Müdürü Ömer Halim Kaşıkcı, istifa etti. Kaşıkçı'nın bugün sunduğu istifası Ankara'da kabul gördü.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şok istifa! Bursa İl Sağlık Müdürü görevi bıraktı!

Lale AKASOY

Kaşıkçı'nın bugün sunduğu istifası  Ankara'da kabul görüp Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi'ne de (ÇKYS) düştü. İstifayla boşalan koltuğa ise Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz getirildi. 

Kamu hastanelerine yeni yöneticilerin atanmasında kendi hazırladığı listenin kabul görmemesi üzerine istifa kararı aldığı iddia edilen Kaşıkçı'nın, kadrosunun bulunduğu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne dönebileceği söyleniyor. 

BAKAN KOCA CUMA GÜNÜ BURSA'DA

Bu arada, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Bursa'ya geliş tarihi de büyük ihtimalle netlik kazandı. Bakan Koca'nın cuma günü Bursa'da olması bekleniyor.

YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ KİMDİR

1973 yılında Vakfıkebir de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Vakfıkebir de tamamladı. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 

Rize ve Ankara da çalıştıktan sonra 2004 yılında Trabzon SSK Hastanesi Acil Servisinde görev yaptı. Burada görev yaptığı dönemde; hastane çalışmalarının yanında birçok spor organizasyonunda  görev aldı.

Trabzon SSK voleybol takımında voleybol Şube Sorumlusu ve İdmanocağı Spor Kulübünde yönetici olarak görev yaptı.  Trabzon İlinde yapılan birçok spor organizasyonunda yönetici olarak görev yapmış olup,  Okul Sporları Federasyonu sağlık kurulu üyesi ve dünya şampiyonu olan Erdoğdu Lisesinin Guatemala da kafile doktorluğunu yapmıştır. 

2009 yılında Düzköy ilçesi Çal Beldesinde Aile Hekimliği yapmıştır. 2010 yılında Düzköy İlçe Hastanesine Kurucu Başhekim olmuştur. 2012 yılında Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğünde Kurucu Müdür olarak görev yapmıştır. 

2014 yılında Ortahisar İlçesi İlçe Sağlık Müdürlüğünde Kurucu Müdür olarak görev yapmıştır. 2016 yılında Aydın İli Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yapmıştır. 30 Haziran 2017 tarihi itibari ile Gümüşhane İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır. 31 Ekim 2017 tarihi itibari ile Aydın İl Sağlık Müdürü olarak görevine başlamış olup evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yavuzyılmaz, 22/05/2019 tarihinden itibaren Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.