Hava Durumu

Sokak ortasında dehşet... Öfkeli kadın eski sevgilisini kurşunladı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde eskiden beraber yaşadığı ve kendisiyle barışmak isteyen şahsı sokak ortasında kurşunlayan kadın, adliyeye sevk edildi. Yaralı adamın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sokak ortasında dehşet... Öfkeli kadın eski sevgilisini kurşunladı

Olay, dün akşam saatlerinde Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mustafa Paşa Mahallesi Gümüş Pala Caddesi 751 Sokak'ta meydana geldi. Tahsin Ö. isimli bir şahıs ile eskiden beraber yaşadıkları iddia edilen Serap C. arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce Serap C. tabancasını çıkartarak Tahsin Ö.'ye 4 el ateş etti. Sol göğsünden ve sırtından yaralanan Tahsin Ö. kanlar içinde yere yığıldı.  Olay yerinden kaçan Serap C., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Tahsin Ö., tedavi altına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Serap C.  ise Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Şahıslar arasında çıkan tartışmanın Tahsin Ö.'nün Serap C'ye barışmak istediğini söylemesi üzerine çıktığı öğrenildi.  

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.