Hava Durumu

Songül Karlı'nın eski eşi gözaltına alındı

Sanatçı Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı iddiasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Songül Karlı'nın eski eşi gözaltına alındı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karlı'nın 2017'de boşandığı Metin Yüncü tarafından 100 milyon lira dolandırıldığı iddiasıyla ilgili çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında 16 Aralık'ta düzenlenen operasyonda, Yüncü'nün yanı sıra Kerem K, Mediha Gülcan E, Mustafa K. ve Sezai T. gözaltına alındı.

Şüphelilerden Kerem K. ifade işlemleri sonrası savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere emniyetten serbest bırakılırken, diğer 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Metin Yüncü ile Sezai T. adli kontrol şartıyla, Mediha Gülcan E. ve Mustafa K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz senelerde katıldığı bir programda şu açıklamaları yapmıştı:

* Bir adamın haydut, hırsız olmaması... Eşine, çocuğuna başkasının parasını yedirmemesi ne kadar güzel bir şey. Eski eşlerime bakıyorum da, çok güzel yaşıyorlar. Kaç aileye baktım, bakın...

* Bir erkek bir kadını dövmemeli... Gücüne yakışmaz ama bir kadın da konuşurken erkeği o noktaya getirmemeli. Bizim kadınlarımız da artık eskisi gibi değil, susmuyorlar. Küfrediyorlar. Aradaki o saygıyı yitirmemek lazım.

* Ben de şiddet gördüm. O bana vurdu, ben de ona vurdum.

* Bizim durum başkaydı. 'Çocuk yapmıyorum' diye benim üstüme geldi. Ben ne yaptım? Küfür mü ettim? Hayır...

*Vallahi... billahi... tillahi... bende bir ekmeği yoktur. 5 sene evli kaldık, 3 senesi eve almadım. Bende bir ekmeği yoktur...

*15 kez kapıdan eşyalarını tekmeleyip, attığımı biliyorum.

* Metin Yüncü, asla karşıma çıkmasın. 20 milyonumu ben alamazsam, Allah alacak. Ben inanıyorum... Onun bende bir lirası yok. Peki o inanıyor mu? O para ailesinden, eşinden, çocuğundan çıkmayacak?

*Ben geçmişte kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Kimin kime gücü yeterse... iş öyle yürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.