Hava Durumu

Sosyal medya bunu konuşuyor! Küçük kızın çığlıkları yürek yaktı...

Sosyal medyada yayılan videoda bir kadının çocuğuna şiddeti uyguladığı görüntüler büyük tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2021 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2021 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sosyal medya bunu konuşuyor! Küçük kızın çığlıkları yürek yaktı...

İsminin Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının çocuğuna uyguladığı görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntülerde bir kadının minik kızını darp ettiği ve yüzüne yastıkla bastırdığı görülüyor. Küçük kızın "anne" çığlıkları ise yürekleri dağlıyor.

Binlerce kişi tarafından izlenilen görüntüler adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya kullanıcıları "Nurcan Serçe tutuklansın" hashtagiyle paylaşımlarda bulundu.

AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı. Olayın 2020 Temmuz ayında Kocaeli'de gerçekleştiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çoçuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.