Hava Durumu

Squid Game'in yönetmeni açıkladı! İkinci sezonda ölebilir...

Netflix'in izlenme rekorlarını altüst eden Squid Game'in senaristi ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk'un yakın zamanda dizinin 2. sezonuna yönelik açıkladığı planlar Lee Jung-jae'nin canlandırdığı Seong Gi-hun'un ölebileceğine işaret ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2021 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2021 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Squid Game'in yönetmeni açıkladı! İkinci sezonda ölebilir...

Dong-hyuk, ilk sezonun finalinde Gi-hun'un kızını görmek için ABD'ye gitmek üzere uçağa binmesini planlanladığı ancak daha sonra bu fikrin değiştiğini söylemişti.

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Dong-hyuk şu ifadeleri kullanmıştı:

"Cevaplamak istediğimiz, 'Dünya neden şimdi bu noktaya geldi?' sorusu sadece Gi-hun geri dönüp kameraya doğru yürürse cevaplanabilecek ya da ortaya konabilecekti... Sanırım aklımdaki temel hikaye akışına bağlı kalacağım."

Yorumlarından Dong-hyuk'un Squid Game'in sosyal ve politik temalarını bir adım ileri taşımayı hedeflediği anlaşılıyor.

Screen Rant'ten Peter Mutuc'un imzasını taşıyan haberse bu açıklama mevcut teorilerle birleştirildiğinde Gi-hun'u bir trajedinin beklediğini gösteriyor. 1. sezonun sonunda Gi-hun bir şekilde Squid Game organizasyonuna karşı hareket etmeye kararlı görünüyordu.

Ve bu mücadele sonucunda 2. sezonda Gi-hun özgürlüğü ve hatta hayatı pahasına bir kahraman olabilir. Haberde senaryonun bu şekilde akmasının dizideki şaşırtmacalar ve yeni unsurlar için gerekli olabileceği belirtiliyor.

Öte yandan Gi-hun'un yeni Yönetici olabileceği yönünde de teoriler mevcut.

Dizinin yeni sezonunun 2022'de yayımlanması bekleniyor. Ancak o zamana kadar senaryoya dair teorilerin sayısı artacak gibi görünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.