Hava Durumu

Su kayağı yaparken dehşeti yaşadı! Ölüme ramak kala...

Bir program için köpek balıklarının cirit attığı sularda çekim yapmak isteyen televizyon ekibi, köpek balığının saldırısına uğrayınca etraf kan gölüne döndü.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2021 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2021 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Su kayağı yaparken dehşeti yaşadı! Ölüme ramak kala...

Bir televizyon programında yayınlanmak üzere, "Köpek balığı Haftası" için istila edilmiş sularda su kayağı yaparlen çekim yapan televizyon yıldızı köpek balığının saldırısına uğradı.

Steve-O ve Chris Pontius, Discovery özel etkinlikleri sırasında köpekbalıklarının bolca bulunduğu hatta neredeyse istila ettiği sularda, su kayağı yapmaya karar verdiler.

Ancak keyifli başlayan şov, son derece tehlikeli bir hal aldı. Rampadan atlayamayan McInerney, zamanında inişe geçemeyince köpekbalıkları ona doğru yüzerken suya daldı.

Ekip üyeleri onu kurtarmak için adeta yarışırken, Sean McInerney köpek balığı tarafından elinden ısırıldı. Görüntülerde, McInerney'nin şidedetli kanaması olduğu dikkat çekti.

Güvenlik ve sağlık ekipleri turnike için hemen şov yıldızına müdahale etti. McInerney, daha ciddi bir yaralanma yaşamadığı için rahatlamış görünüyordu.

Yaşananlarla ilgili röportaj veren Steve-O, diğer adıyla Stephen Glover, McInerney'nin sakatlığının görünenden çok daha kötü olduğunu ve hayatta olduğu için şanslı olduğunu açıkladı.

McInerney'nin elinin saldırı sırasında 'parçalandığını' ve elindeki tendonları ve iki atardamarı yeniden yerleştirmek için ameliyat gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşan ve kolu alçıda olan McInerney, köpek balıkları ile yaşadığı ölümcül karşılaşma konusunda bir hayli iyimserdi.

Sean McInerney, televizyon için çekilen özel bölümde yaralanması ile ilgili, "Bir köpekbalığı tarafından ısırılma ihtimalim olduğunu biliyordum ama bunun olacağını düşünmemiştim." dedi.

Kötü bir şekilde yaralanması rağmen McInerney, hayvanlara karşı hiçbir kötü niyeti olmadığını söyledi ve ekledi: "Köpekbalıklarını hiç suçlamıyorum. Ben onların oturma odasındaydım ve yemek zamanıydı."

Tüyler ürpertici görüntüler izleyenler, yaşananlara sosyal medyada tepki gösterdi. Köpek balığı saldırısının çok ciddi bir durum olduğunu vurgulayan kullanıcılar, şov yıldızının hayatta olduğu için şanslı olduğu yorumunu yaptı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları da, elini tamamen kaybetmediği için şanslı olduğunu vurguladı. Bir diğeri ise "Ben az önce ne izledim böyle? Dürüst olmak gerekirse çok heyecanlıydı!" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.