Hava Durumu

Su savaşı, karaoke, bilgi yarışması... Bursa'daki bu festivali kaçırmayın!

Bursa'nın en eğlenceli dondurma ve çocuk-gençlik festivali DondiFest, 22-23 Haziran'da Nilüfer Balat Ormanı'nda kapılarını açıyor. 2 gün sürecek festivalde cumartesi akşamı Anadolu Ateşi de sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Su savaşı, karaoke, bilgi yarışması... Bursa'daki bu festivali kaçırmayın!

Türkiye'nin Dondurma Festivali DondiFest, ikinci kez Bursa'da kapılarını açıyor. 22-23 Haziran'da Nilüfer Balat Ormanı'nda yapılacak şehrin en eğlenceli festivalinde tüm etkinlikleri, çocuklara ve gençlere tiyatroyu sevdiren oyuncu Ferya Soysal sunacak. Sabah 11.00'den gece 22.30'a kadar 2 gün sürecek festivalde cumartresi akşamı Anadolu Ateşi sahne alacak. Pazar akşamı ise Karagöz Hacivat Gölge Oyunu gösterimi ile Eski Liman konseri gençlere, çocuklara ve ailelere keyifli anlar yaşatacak. Önümüzdeki yıl farklı şehirlerde de düzenlenmesi planlanan Dondurma Festivali'nin açılışına tüm Bursa davet edildi.

SU SAVAŞI, KARAOKE, BİLGİ YARIŞMASI...

Dondurma Festivali alanında çocukları, gençleri ve aileleri, birbirinden eğlenceli etkinlikler bekliyor. 2 gün boyunca dondurma şovları, dans gösterileri, konserler, su savaşları, karaoke, hızlı yeme yarışması, bilgi yarışması, eğlenceli beslenme aktiviteleri, şaşırtıcı bilimsel deneyler, resim/müzik/atöyle çalışmaları ve sportif faaliyetler düzenlenecek. Serinleten ikramlar ve sürpriz ödüller de katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşatacak.

TEK BİLET, TAM EĞLENCE

Biletler ise 30 TL ücretle festival gişeleri, biletinial.com, Özhan Marketler, Seyhan Marketlere Furpa Marketler Zinciri'nden alınabilir. Diğer ayrıntılara ise dondifest.com internet adresinden ulaşılabilir...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.