Hava Durumu

'Şubat'ta evlendik, Mart'ta hamile kaldı, Nisan'da evden kaçtı'

Esra Erol'da ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Dün canlı yayına katılan Ali Kemal Karahasan anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. TikTok'ta tanışan ve kısa sürede evlenen eşi Aslıhan Karahasan'ın evden kaçtığını belirten Ali Kemal, Esra Erol'a başvurdu ve eşinin bulunması için yardım istedi. Esra Erol'un ekibi, genç kadını bulmak için çalıştı ve Aslıhan Karahasan'a ulaştı. Ocakta buluşup, Şubat'ta evlenen, Mart'ta hamile kalıp, Nisan'da evden kaçan kadın canlı yayına bağlandı. İşte şaşkına çeviren anlar...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Şubat'ta evlendik, Mart'ta hamile kaldı, Nisan'da evden kaçtı'

Esra Erol birbirinden ilginç konuları ekrana getirmeye devam ediyor. Dün programa katılan Ali Kemal Karahasan'ın yardım çığlığına kulak verdi.

Karısının kendisini terk ettiğini dile getiren Ali Kemal, Aslıhan Karahasan ile TikTok uygulaması üzerinden tanıştığını belirtti.

BREZİLYA FİLMİ OLUR 

Aslıhan Karahasan'ın "Aşk önemli şey, gözüm ne para da ne pulda. Güven veren kişi her şeydir" sözlerini duyunca aşık olduğunu dile getiren Ali Kemal, her şeyin çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

Eşini çok sevdiğinin vurgulayan Ali Kemal, başından geçenleri şöyle anlattı: "Aslıhan ile sosyal medyadan tanıştık. Her şey çok hızlı ilerledi. O kadar güzeldi ki, aşkımız resmen Brezilya filmi olurdu.

Ocak ayında buluştuk, tanıştık konuştuk. Şubat ayında evlenme kararı aldık. Mart ayında eşim benden hamile kaldı, Nisan ayında ise "Babam hastaneye götürülecekmiş, Antakya'ya babamın yanına gitmeliyim" deyip, beni terk etti" dedi.

EŞİM KİM TANIMIYORUM 

"Eşimin kim olduğunu tanıyamadım. Hiç geçmişini merak etmedim, ilgilenmek istemedim" diyen Ali Kemal Karahasan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eşim bana evlendikten 20 gün sonra "Senden hamile kalmak istiyorum. Bebeğimiz olsun" dedi, hayatımın en güzel sözlerini duydum adeta. Havalara uçtum"

Eşinin düşük yaptığını dile getirip aralarının bozulması üzerine Ali Kemal, "Ben Aslıhan'a "Ben Esra Erol'a katılacağım" sözlerini dile getirince Aslıhan benimle barıştı.

O sırada da ekibinizden telefon geldi. Eşimde yanımdaydı, "Kapat o telefonu, barıştık biz" dememi istedi. Bende öyle yaptım" dedi.

Dövmeciye gittiklerini ve koluna "Aslım" yazdırdığını da açıklayan Ali Kemal, dövmesini canlı yayında gösterdi. Ali Kemal, eşi Aslıhan Hanım'ın çocuklarıyla da çok iyi geçindiğini dile getirdi.

Öte yandan Whatsapp profil resmini birlikte olan fotoğraflarını koyan Ali Kemal eşine aynı teklifte bulununca şok olacağı cevabı aldı. Ali Kemal, "Eşim Aslıhan, profil resmini değiştirmem için daha zaman var dedi. "

ŞOKE EDEN TELEFONLAR 

Canlı yayına katılan Melek adlı bir seyirci yaptığı açıklamalarla herkesi şoke etti. Melek TikTok' yüzerinden Aslıhan'ı tanıdığını belirtti.

"Sosyal medyadan çok fazla erkekle konuşuyor. Fikret adında bir arkadaşım eni Aslıhan'la arkadaş olarak tanıştırdı. Kendi telefon numaralarımızı alıp Whatsapp'ta özel içerikli görüşmeler yaptık.

Ancak bu durumdan rahatsız olduğum için ben daha sonra katılmadım. Eşi uyuduktan sonra Whatsapp'tan canlı yayına bağlandığını biliyorum dedi.

ASLIHAN YÜZÜNDEN AYAĞIMA SIKTILAR 

Yayına katılan ismini vermek istemeyen başka izleyici ise herkesi şaşkına çevirdi. "Aslıhan yüzünden yuvam yıkıldı, ayağına kurşun sıktılar" deyince stüdyo buz kesti.

"Aslıhan'ın gebe kalması imkansız" kardeşimle dost hayatı yaşadı ikisi evli olduğu halde. Hatta kardeşimden çocuğu bile var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.