Hava Durumu

Şükriye Bulgurcu'nun sır ölümü yasa boğmuştu! Sebebi kesinleşti!

Oyuncu olma hayaliyle Hatay'dan İstanbul'a gelen ve Küçükçekmece'deki evinde ölü bulunan 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu'nun ölüm nedeni kesinleşti. Adli Tıp Kurumu, Bulgurcu'nun beyin kanaması nedeniyle vefat ettiğine ilişkin hazırladığı raporu Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na sundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şükriye Bulgurcu'nun sır ölümü yasa boğmuştu! Sebebi kesinleşti!

Şükriye Bulgurcu'nun ölüm raporu, Adli Tıp Kurumu tarafından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunuldu. Raporda, Bulgurcu'nun beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybettiği tespitine yer verildi.

Sabah'ta yer alan habere göre şüpheli ölümle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu, Bulgurcu'nun ölüm nedenine ilişkin hazırladığı raporu savcılığa sundu. Raporda, Bulgurcu'nun beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybettiği tespitine yer verildi.

HAYALİ OYUNCU OLMAKTI

Aslen Hataylı olan Bulgurcu, 2013 yılında okumak ve oyunculuk eğitimi almak için İstanbul'a gelmişti. Kadir Has Üniversitesi'nde sinema ve televizyon bölümünden mezun olan Bulgurcu, aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

ÖLMEDEN ÖNCE MİDESİNİN BULANDIĞINI VE BAŞININ DÖNDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞ

Tek hayali oyuncu olmak olan Bulgucu, 2 Nisan'da Küçükçekmece'deki evine geldi. Bulgurcu'ya ulaşamayan arkadaşları, soluğu Bulgurcu'nun evinde aldı. Genç kız arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu. Şüpheli ölüm üzerine, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bulgurcu'nun ailesi de soruşturma kapsamında dinlendi. Bulgurcu'nun gün içerisinde ailesiyle telefonda konuşurken, midesinin bulandığını ve başının döndüğünü söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.