Hava Durumu

Sürdüğünüz ojenin rengi kişiliğinizi yansıtıyor!

Her ne kadar oje renkleri sınırsız olsa da, belli başlı seçenekler sizi ele veriyor olabilir...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2021 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2021 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sürdüğünüz ojenin rengi kişiliğinizi yansıtıyor!

Tırnaklarımızı boyamak, kendini ifade etme şeklinin belki de en moda yolu. Peki hangi rengi seçenler nasıl bir kişiliğe sahip? 

1- KIRMIZI

Kırmızı tırnaklar tutkulu biri olduğunuzu gösterir. Ara ara agresif ve duygusal da olabilirsiniz. Kırmızı aynı zamanda cesur bir renktir ve bu da güven veya hakimiyet göstermeyi sevdiğiniz anlamına gelir. Büyüleyici olmaktan ve tüm dikkatleri üzerinize toplamaktan asla korkmazsınız.

2- PEMBE

Pembe tırnaklar takmak, eğlenceli, naif ve kadınsı bir hava verir. Sezgisel birisiniz ve sosyal normları pek de umursamıyorsunuz. Açık pembe oje sürüyorsanız, hırslı ve kariyer odaklı olabilirsiniz.

3- TURUNCU

Turuncu tırnaklarınız varsa, sizi cesur ve dürtüsel olarak tanımlayabiliriz. Turuncu, sıcak, enerji dolu ve genellikle coşku ve yaratıcılıkla ilişkilendirilen bir renktir. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamıyorsunuz ve kesinlikle nasıl eğlenmeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz.

4- MOR

Tırnaklarınızda mor oje kullanmayı seviyorsanız, yaratıcı yönlerinizi ifade ediyorsunuz demektir. Mor, güven ve bireyselliğin yanı sıra özgünlük ve asaletle de ilişkilendirilir. Bazı şehvetli veya gizemli hisleri ifade etmek istediğinizde mor tırnaklar işe yarayabilir.

5- MAVİ

Mavi, sakinlik ve huzurla ilişkilendirilebilir, ancak ojeden bahsederken durum biraz farklı olabilir. Mavi oje sürmek, özellikle daha parlak tonlar, eğlenceli ve heyecan verici olduğunuzu gösterir. Arkadaş canlısısınız, genç bir havanız var ve yeni şeyler denemeye oldukça açıksınız.

6- SİYAH

Siyah tırnaklar sadece bizi asi göstermekle kalmıyor, aynı zamanda farklı düşünen ve yaratıcı bir kişiliğe sahip olduğumuzu da gösteriyor. Yetkili ve ciddi bir kişi olabilirsiniz, ancak aynı zamanda biraz da cüretkarsınız. Herkes siyah tırnakları iyi taşıyamaz.

7- NEON

Neon tırnaklar dikkatleri üzerinize toplamanın en iyi yoludur. Korkusuz, enerjik ve partilerin aranan insanısınız. Spot ışığında olmayı seviyorsunuz ve yabancılarla bile kolayca sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Neon renkler, limon yeşilinden sıcak pembeye ve sarıya kadar değişik türlerde olabilir. Sadece sizin yaratıcılığınıza kalmış!

8- NUDE

Ojede nude renkler kullanmak, bakımlı ve sade olmayı seven biri olduğunuz anlamına gelir. Çok göze çarpmadan da şık olmayı biliyorsunuz. Nude renkler sevmeniz, sizin açık sözlü ve güvenilir bir insan olduğunuzu gösterir.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.