Hava Durumu

Sürücüler dikkat! Bursa'nın göbeğinde trafiğe ayar...

Bursa'da T1 ve T2 hatlarının makas entegrasyonu çalışmaları kapsamında Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni İstanbul Caddesi'ne bağlayan bölge araç trafiğine kapatılacak

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sürücüler dikkat! Bursa'nın göbeğinde trafiğe ayar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı-Terminal (T2 Hattı) Tramvay İnşaatı Tamamlama İşleri kapsamında, 3 etap halinde planlanan T1 ve T2 hattı entegrasyonu çalışmalarında birinci etap tamamlandı. İkinci etap T1 ve T2 hatlarının makas entegrasyonu çalışmaları kapsamında Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni İstanbul Caddesi'ne bağlayan bölgede 09 Mart 2021 tarihi itibariyle çalışmalara başlanacak olup bu bölüm araç trafiğine kapatılacaktır. Çalışmalar esnasında T1 Hattı da çalışmayacaktır.

Sürücüler alternatif güzergah olarak Kent Meydanı kavşağında bulunan sinyalize lambaları kullanabilecekler. Sürücülerin kent içi hız limitlerine uymaları ve kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olunması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.