Hava Durumu

Survivor 2021'in ilk fragmanı olay oldu!

TV8 ekranlarının merakla beklenen yarışma programı 'Survivor 2021'in birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasında, Cemal Hünal ve Sancakay Ilım Morgül'ün sakatlanması tanıtıma damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2021 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor 2021'in ilk fragmanı olay oldu!

Bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler konsepti ile ekrana gelecek olan 'Survivor' bu akşamı başlayacak. Survivor 2021 kadrosunda Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, Cemal Hünal gibi isimler bulunuyor. Geçen sene Gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap, bu yıl ünlüler kadrosunda bulunuyor.

SAKATLIKLAR FRAGMANA DAMGA VURDU
Acun Ilıcalı'nın "Survivor 2021'e hoş geldiniz arkadaşlar" anonsuyla startı verilen fenomen programda, yarışmacılar arasındaki ilk günden başlayan rekabet dikkat çekti. Survivor ünlüler takımında Cemal Hünal'ın, gönüllüler takımında ise Sancakay Ilım Morgül'ün sakatlanması fragmana damga vuran anlardan oldu.

ACUN ILICALI'DAN İLK PAYLAŞIM
Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı Twitter'dan yeni sezonun ilk paylaşımını yaptı. Ünlü televizyoncu ilk bölümün yarın akşam yayınlanacağı sosyal medya hesabından duyurdu.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU
Survivor Gönüllüler yarışmacıları arasında Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora bulunuyor.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU
Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer, İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.