Hava Durumu

Survivor Aleyna ve Ayşe'nin aile kavgası büyüdü!

Survivor Türkiye 2021'de 23. haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde şok gelişmeler yaşandı. Acun Ilıcalı'nın, ailelerinin sorun yaşadığını belirttiği yarışmacılar duyduklarına inanamadı. Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde olduğu belirten Acun Ilıcalı, o isimlerinde Aleyna ve Ayşe olduğunu açıkladı. Bu açıklama ardından gözler özellikle kızının Survivor'dan ayrılmasını isteyen Zuhal Kalaycıoğlu'na çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2021 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2021 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor Aleyna ve Ayşe'nin aile kavgası büyüdü!

Ailelerin herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesi konusunda yarışmacıları uyardıklarını dile getiren Acun Ilıcalı; "İki yarışmacımızın aileleriyle ilgili bir sorunumuz var ve bu sorunu sizinle paylaşmam gerekiyor. Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya. Bir tanesinin ailesi de yarışmadan ayrılmasını istiyor. Bu iki yarışmacıya aileleriyle görüşme hakkı vereceğim. Rica ederim bizi ve yarışmamızı rahat bıraksınlar" Acun Ilıcalı daha sonra merak edilen o iki ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı, "Birinci yarışmacımız Aleyna. Aleyna ben senin aileni açıkçası burada gördüm. Pırlanta gibi insanlar, çok yüksek bir gerilim var. Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Annenle konuş."

Bu açıklamaların ardından gözler özellikle kızının Survivor'dan ayrılmasını isteyen Zuhal Kalaycıoğlu'na çevrildi. 

ZUHAL KALAYCIOĞLU HAKKINDA

Acun Ilıcalı'nın da uyarısı ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi merak edildi. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu:

'Acun Ilıcalı eminim ki tüm detaylara hakimsiniz. Siz yarışmacınıza sahip çıkmadınız. Gücünüzü kullanıp kızı ve beni reyting malzemesi yaptınız. Sizin de evlatlarınız var Allah'ın adaletine havale ettim sizi. Sadece kızımın emeklerine üzülüyorum'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.