Hava Durumu

Survivor Batuhan Karacakaya'nın Aşk-ı Memnu'nun itirafı!

Survivor 2021 yarışmasında ünlüler kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya, bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Bülent karakteri ile tanındı. Acun Ilıcalı ile Survivor konseyinde konuşan Batuhan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor Batuhan Karacakaya'nın Aşk-ı Memnu'nun itirafı!

TV8'de ekrana getirilen ve en çok izlenen programlarından olan Survivor 2021'in en dikkat çeken isimlerinden biri de oyuncu Batuhan Karacakaya oldu. Aşk-ı Memnu dizisiyle 2008-2010 yılları arasında ekranlarda Bülent karakteri ile yer aldı. Survivor Batuhan Karacakaya, ada konseyinde Acun Ilıcalı'yla sohbet etti.

Acun Ilıcalı, "O kadar ünlüsün ki, reytingleri o kadar yüksek bir dizide oynadın ki, Türkiye'de seni neredeyse tanımayan yok. Bir büyüme arası vardı. O arayı da biz seyircilerimize göstermiş oluyoruz" dedi.

'YÜKSEK TEMPODA YAŞADIM'

Batuhan Karacakaya, 'Aşk- Memnu'da 2 sezon oynadım ve 10 yaşındaydım. Aynı zamanda okulumla beraber yürüttüğüm için yüksek tempoda yaşadım. Lisanslı bir spor yapma zamanım olmadı. O yüzden Survivor'ı çok seviyorum. Sporu çok seviyorum ve kendime de güveniyorum. O dönemden beri izliyorum Survivor'ı. Bir gün ben buraya geleceğimi biliyordum.

'DİZİ MUHABBETLERİNİN YAPILMASINI SEVMİYORDUM'

Arkadaşlarımla birlikte okuldayken bana farklı bakılmasını istemiyordum. O yüzden dizi muhabbetlerin yapılmasını sevmiyordum. Çünkü o zaman ben ünlü çocuk oluyordum farklılaşmak istemedim' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.