Hava Durumu

Survivor'da yaşananlardan sonra gözyaşlarına boğuldu: Sana bile ağladık be...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sıkı bir televizyon ve "Survivor" izleyicisi. İzlediği anları paylaşıp sık sık Uğurtan Dora'ya laf atan Demet Akalın, bu kez onun için ağladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor'da yaşananlardan sonra gözyaşlarına boğuldu: Sana bile ağladık be...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, pandemi döneminde günlerini televizyon başında geçiriyor. İzlediği programları ve dizileri sık sık Instagram'da paylaşan şarkıcı, yaptığı yorumlarla izleyicilerini çok güldürüyor. En sevdiği programlardan biri de neredeyse başladığı günden beri hiç kaçırmadığı "Survivor" yarışması. Sadece Demet Akalın değil, eski eşi Okan Kurt ve kızları Hira da fenomen yarışmanın büyük bir takipçisi. Hatta eski eşi Okan Kurt'a da bu sezon "Survivor"da yarışması için teklif geldi. Teklifi duyunca çok sevinen Demet Akalın, "Okan da kendini denemesi açısından gitmek istiyor. Okan ile karakterlerimiz hep kazanmak üzerine." diyerek hayat arkadaşına destek olduğunu söyledi. Ancak kızları Hira, "Seninle ömür boyu konuşmam." deyince ikili, "Survivor"ı yine evde izlemek zorunda kaldı.

"Terbiyesiz" demişti

Demet Akalın, bu sene yarışmacılardan birine kafayı taktı. Hırçın tavırları ve yarışmanın popüler isimlerinden İsmail Balaban'la girdiği tartışmalarla bilinen Uğurtan Dora, ünlü şarkıcıyı da bıktırdı. Son olarak, "Sen ne terbiyesiz bir şey çıktın? Survivor ruhuna hiç yakışmıyor, seyretmek bile itici." diyerek tepkisini ortaya koymuştu. Ama aile ödülünde yaşananlar onun bile gözlerini yaşarttı.

"Sana bile ağladık"

Ödül oyunu öncesi büyük bir sürpriz yaşayan ve ailelerini gören yarışmacılar, hem kendileri ağladı hem seyircileri ağlattı. Uğurtan Dora'nın babasına sarılmaya doyamadığı anlar Demet Akalın'ın da gözlerini yaşarttı. Öte yandan, ünlü şarkıcı kızgınlığı da elden bırakmadı. "Dora sana bile ağladık be" diyen ünlü şarkıcı, takipçilerini çok güldürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.