Hava Durumu

Survivor İsmail Balaban olayının içyüzü!

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor'da, İsmail Balaban'ın annesinin, nişanlısı hakkında yaptığı açıklamalar, izleyenleri şoke etmişti. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, o senin bıraktığın kız değilmiş, tam bir yılan. Adını ağzına alma" demişti. O anların ardından adeta hayatının şokunu yaşayan Balaban, ödül evinin dışına çıkarak üzgün olduğunu söylemişti. Balaban, yarışmanın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde nişanlısıyla konuştu. Balaban'la olan profil fotoğrafını silen Gamze Atakan geri adım attı. Balaban'ın arkadaşı N.Y., günlerdir gündemden düşmeyen olay hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2021 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor İsmail Balaban olayının içyüzü!

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Survivor İsmail olayının içyüzü!" başlıklı yazısı şöyle: 

'Survivor' yarışmacılarından İsmail Balaban'ın, kazandıkları oyunun ödülü olarak yaptığı telefon görüşmesinde, annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın, nişanlısı Gamze Atakan için, "O kız senin bıraktığın kız değil, öldürdüler beni burada" sözlerinin yankıları sürüyor.

Önce yarışmacının ikizi Turan Balaban, "Annem konuşmanın kaydedilip, yayınlanacağını bilmiyordu" dedi. Acun Ilıcalı'nın "İstersen Gamze'yle konuşabilirsin" teklifini İsmail geri çevirince nişanlısı, sosyal medyasından fotoğraflarını sildi.

ANNESİYLE KONUŞUNCA KARAR VERECEK

Bilahare konuştuğu İsmail'e, "Ben senin bıraktığın kızım, seninle seviniyor, seninle üzülüyorum" diyen Atakan, sildiği fotoğrafları geri yükledi. Nişanlısının sözleri İsmail'i ikna edemedi ki yarışmacı, nihai kararı annesiyle konuşunca vereceğini söyledi.

OLAYIN İÇYÜZÜNÜ ARKADAŞI ANLATTI

Sosyal medya üzerinden benimle iletişime geçen Balaban'ınarkadaşı N. Y.'nin iddiasına göre işte olayın içyüzü: İsmail ile uzaktan akrabası olan Gamze görücü usulüyle nişanlandı. İsmail, evlilik için hazır olmasa da anne ve babası artık bir torun sevmek için Gamze'yle nişan yaptı.

İkisi arasında yaş farkı var, Gamze biraz toy. Aradaki sorun Gamze'nin dediği gibi SMS meselesi değil. Anne köyde yaşayan ve hiç 'Survivor' izlememiş biri olarak yarışmanın formatından habersiz, Gamze'yle SMS konusunda hiçbir konuşma yapmadan girdi bu konuya.

Gamze'yi kendi bulduğu için yarışmaya gönderirken bile oğluna, 'Aman oğlum oralarda sakın kimseyle yakınlaşma sen nişanlısın' gibi telkinlerde bulundu. Anne o konuşmada kendi bulduğu kız için ben tanıyamamışım diye yakındı.

'İSMAİL ATAR NİŞANI'

İsmail'in de şaşırması bu yüzden. 'Annem kendisi buldu, istedi, her şey iyiydi, ne oldu acaba?' diye düşünüp, kafasına taktı. Gamze'nin SMS açıklamasını İsmail o yüzden mantıksızbuldu, inanmadı.

İsmal'in orada başka bir kızla yakınlaşması halinde, dönüşte hapisten yeni çıkan babası ve kendisinin ona neler yapacağı üzerine anne Ümmü Gülsüm'e söylediklerinden sonra aileler arasında ipler koptu. Anne, Gamze'yi sildi ve 'İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız' dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.