Hava Durumu

Survivor yıldızı, Kırmızı Oda kadrosuna dahil oldu!

TV8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda'nın senaristi Dilek Öksüz'ün Survivor yıldızıyla paylaşımı kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Survivor yıldızı, Kırmızı Oda kadrosuna dahil oldu!

TV 8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisine Salih Bademci ve Hande Doğandemir'in veda etmesinden sonra yeni oyuncuların katılacağı sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Dizinin senaristi de bomba bir isimle fotoğraf paylaştı. 

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının final kararı almasıyla beraber Mert Öcal oyunculuğa geri döneceğinin ilk sinyallerini geçtiğimiz günlerde vermişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık sevenlerine yeni projeleriyle ilgili tüyolar veren Mert Öcal'ın TV 8'in reyting rekortmeni Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olacağı söylendi.

Mert Öcal'ın Kırmızı Oda'nın senaristlerinden Dilek Öksüz'le sosyal medyadan paylaşım yapması iddiaları güçlendirdi. Fenomen yarışmacı paylaşımında dizinin meşhur repliğiyle gönderme yaptı. Öcal, "Meğer o küçük yüreğine ne senaryolar sığdırmışsın Dilek" ifadelerini kullandı.

OGM Pictures imzası taşıyan Kırmızı Oda dizisi Prof. Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlandı. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı'nın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler konuk oyuncu olarak katılıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.